На площади Свободы проходит митинг за прекращение полномочий президента и Верховной РадыМітинг за припинення повноважень президента та Верховної Ради походить 3 листопада на пл. Свободи в Харкові. У мітингу беруть участь близько 100 осіб, серед яких - представники партії "Фронт змін", а також Незалежної профспілки військовослужбовців України. Мітингувальники збирають підписи за відставку президента і розпуск Верховної Ради. Також на площі роздають листівки громадського руху "Спільна справа", що містять вимоги, висунуті на мітингу, а також вимоги відмінити всі нормативно-правові акти, які обмежують права і свободи українців, і закріпити права громадян на відкликання будь-якого держслужбовця.

О 13.00 на площі почнеться мітинг представників ВО "Батьківщина" та інших опозиційних політичних партій.

На 13.20, за словами присутніх на акції правоохоронців, на площі зібралося близько 400 осіб. До мітингувальників приєдналися представники ВО "Батьківщина", ВО "Свобода", партій "Громадянська позиція", "Реформи і порядок", Народного Руху України, ініціативно-правозахисної групи "Прорвемося", а також ветеранських організацій "афганців".

Як повідомив заступник голови ХОО ВО "Батьківщина" з питань агітаційно-пропагандистської роботи Валерій Дудко, на даний момент зібрано 5 тис. підписів за відставку чинної влади.

За словами учасників мітингу, подібні акції проходять зараз у Києві та у всіх обласних центрах України.

На площади Свободы проходит митинг за прекращение полномочий президента и Верховной Рады На площади Свободы проходит митинг за прекращение полномочий президента и Верховной Рады