На Павловом Поле столкнулись автовышка и 263-й автобус. Погибли две женщины, четырнадцать человек травмированыНа вул. Дерев'янка в Харкові 29 травня близько 12.20 сталася аварія:автобус "Еталон", що рухався за 263-м маршрутом, врізався в автовишку (автомобіль "ГАЗ -5312"), що стояла на аварійній сигналізації . Про це повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова.

Від удару автовишка перекинулася, в автобуса зрізаний правий борт. Пасажир автобуса, жінка приблизно 50 років, від отриманих травм загинула на місці. Ще одна жінка-пасажир, 29 років, від отриманих травм померла в лікарні. В аварії також постраждали водій автобуса і дванадцять пасажирів, серед яких - молода вагітна жінка та чотирирічний хлопчик. Їх госпіталізували з різними травмами. Увечері до лікарні звернувся також водій автовишки, йому поставили діагноз "політравма".

Порушено у головне справу за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху).

На Павловом Поле столкнулись автовышка и 263-й автобус. Погибли две женщины, четырнадцать человек травмированы На Павловом Поле столкнулись автовышка и 263-й автобус. Погибли две женщины, четырнадцать человек травмированы