Прес-служба народного депутата Дмитра Святаша розповсюдила офіційну заяву, в якій говориться, що: "матеріал, розміщений у низці інтернет-ресурсів про те, що Святаш знімає свою кандидатуру у мажоритарному окрузі в Харкові, не відповідає дійсності. Як не є правдою і те, що згаданий у статтях Дмитро Зезюлін є прес-секретарем депутата. Така людина в прес-службі не працює. Появу подібних матеріалів в інформаційному просторі можна пояснити тільки недобросовісною конкуренцією".

Як заявив раніше "SQ" Д.Святаш, інформація про те, що він знімає свою кандидатуру, є "повною маячнею". "Мене тішить тільки те, що війна проти мене ведеться поки лише в мережі, а люди - мої виборці - мешкають у реальному житті", - підкреслив він.

Довідка "SQ". Парламентські вибори відбудуться 28 жовтня.

За 170-м округом, кандидатом за яким зареєстрований Святаш, до парламенту також балотуються: ВО "Батьківщина" - приватний підприємець Лілія Авдєєва, партія "УДАР" - доцент кафедри політології та філософії Харківського регіонального інституту держуправління Національної академії держуправління при президенті України Олександр Котуков, Компартія - народний депутат, перший секретар Харківського обкому КПУ Алла Александровська, партія "Україна - вперед!" - доцент Національного університету "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого" Анатолій Тарасенко, самовисуванець Ігор Карбань, який тимчасово не працює.