Фотовиставка "Природа тиші" фотохудожника Владислава Мілявського відкрилася вчора, 27 грудня, в Харківській художній галереї "Мистецтво Слобожанщини". В експозиції представлено понад 20 фоторобіт, зроблених у різних куточках світу, зокрема, на Ямайці, в Мексиці, Італії, США. Всі вони були зняті в останні 15 років.

"У моменти тиші приходить відчуття злиття з єством і пізнання чогось важливого, саме такі моменти я намагався відобразити і поділитися з усіма, хто бачить у цьому красу", - розповів Мілявський. Це його перша персональна виставка. Автор зазначив, що не вважає себе професійним фотографом і свої роботи визначає як "фотографіка". Також Мілявський підкреслив, що він дуже радий тому, що його перша виставка відбулася саме в Харкові. "Харків у мене асоціюється з творчістю. Де б я не був, я завжди згадую це місто", - розповів він.

Виставка триватиме до 26 січня.

Довідка "SQ". Владислав Мілявський - професійний художник, закінчив Харківське художнє училище. Більше 20 років живе і працює в Нью-Йорку (США). Працює графічним дизайнером. Знімає в основному в жанрі travel-фотографії.