Генеральний директор ПрАТ "Лозівський ковальсько-механічний завод" (Харківська обл.) Василь Чорномаз, у зв'язку з рішенням зборів акціонерів від 2 квітня про перетворення ЗАТ у ТОВ, звільнений з посади гендиректора і призначений головою комісії з ліквідації ПрАТ. Членами комісії призначені заступник генерального директора ЛКМЗ з економіки та фінансів Еріка Кшиштиняк і ревізор ПрАТ "ЛКМЗ" Лілія Костенко. Всі особи призначені на термін припинення товариства шляхом його перетворення. Про це підприємство повідомило Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Директор ПрАТ "Видавництво "Прапор" корпоративного підприємства ДАК "Укрвидавполіграфія" Лариса Бобровникова звільнена від своїх повноважень. Відповідне рішення прийняте на засіданні правління ВАТ "ДАК "Укрвидавполіграфія" (протокол № 28 від 02.04.2012г.). Директором видавництва призначений Юрій Лохвицький.

Василь Чурилов переобраний директором обласного комунального закладу "Лозівське училище культури і мистецтв". В.Чурилов обраний 28 березня на загальних зборах трудового колективу училища 86,01% голосів. Є директором училища з 2006 р. Про це повідомили в Харківській облраді.

Голова наглядової ради ПрАТ "Чугуївський молочний завод" Степан Ковачев звільнений за власним бажанням. Відповідне рішення прийняте 3 квітня на зборах акціонерів (звільнений на засіданні спостережної ради товариства 17.01.2012 р., обіймав посаду з 14.10.2010 р.). Головою наглядової ради обрано Сергія Костеннікова. Членами наглядової ради нового складу призначені Лілія Максюк і Валентина Кудрявцева.

Збори акціонерів ПАТ "Вовчанський олійноекстракційний завод" 23 березня прийняло рішення про припинення повноважень членів наглядової ради Костянтина Литвиновського, Патріка Конрада, Руслана Аксьонова, Вікторії Лук'янченко та Анастасії Усачової. Замість них обрано спостережну раду в складі одного члена - ТОВ "Кернел-Трейд" (Київ), яке володіє 99,3% акцій заводу. Про це повідомляється в бюлетені "Цінні папери України".