ЗАТ «Філіп Морріс Україна» спрямувало 125 тис. грн. на проект допомоги громаді села Велика Рогань.

 В рамках проекту, здійснено комплексну реконструкцію та облаштування спортивного залу у місцевій гімназії. Окрім загальних ремонтно-будівельних робот, також було встановлено нові віконні блоки з сучасним полікарбонатним склом, замінено двері. Оновлений спортивний зал тепер має сучасне спортивне обладнання, в тому числі нові баскетбольні щити, футбольні ворота, брусся, «коня» для занять з легкої атлетики. 
 
Окрім того, в рамках проекту обидва дитячих садочки Рогані отримали сучасні кухонні плити та пральні машини.
 
Нове обладнання прийшло на заміну старому, що використовувалося з 1960-х років. Зокрема, за інформацією Роганської селищної ради, що звернулася по допомогу до ЗАТ «Філіп Морріс Україна», чиє виробництво знаходиться на території ради, спортивний зал було востаннє відремонтовано у 1980 році.
 
«Компанія «Філіп Морріс Україна» завжди намагається допомагати у вирішенні найгостріших соціальних проблем. Допомога місцевій громаді особлива важлива для нас тут у Рогані – поряд з нашою новою фабрикою. Реалізація цього проекту ще раз свідчить про наше прагнення сприяти довгостроковому розвитку громади, частиною якої є й ми», - повідомив Костянтин Рябенко, директор з корпоративних зв’язків ЗАТ «Філіп Морріс Україна».   
 
«Філіп Морріс Україна є найважливішім платником податків в нашій громаді. Наприклад, у минулому році ми отримали понад 800 тис. грн., сплачених компанією. Ми щиро вдячні за добровільну допомогу нашій громаді», - зазначив Федір Степанович Шевченко, Голова Роганської селищної ради.

Проект допомоги Роганській громаді було реалізовано у співпраці з Харківським благодійним фондом «Громадські Ініціативи».

ЗАТ «Філіп Морріс Україна» відкрило нову фабрику поряд з сел. Велика Роагнь у травні, 2006р. Компанія вже надавала допомогу на поновлення меморіального комплексу загиблим під час Великої Вітчизняної Війни. У 2006р. компанія надала кошти на встановлення нових парт у 19 класах у школах селища.

Селище Велика Рогань має 15 тис. мешканців та розташовано у Харківському районі, Харківської області.