Комітет виборців України розпочав комплексний проект "Захисти своє право!"

25 січня, о 14.00, у приміщенні ІА "STATUS QUO" за адресою: вул. Артема, 46, 4-й поверх,  Харківське обласне відділення Комітету виборців України проведе прес-конференцію, присвячену презентації проекту "Захисти своє право! Кампанія із захисту прав громадян з обмеженим доступом до правосуддя", метою якого є сприяння доступу найбільш незахищених громадян до правосуддя, використовуючи інститут адміністративного судочинства.

В прес-конференції візьме участь  Михайло Камчатний – голова правління ХОВ ВГО "Комітет виборців України".

Під час прес-конференції буде презентований новий інформаційний веб-ресурс для громадян "Захисти своє право!" http://www.administr-law.org.ua, а також представлена інформаційно-просвітницька література для громадян.

Детальну інформацію можна отримати за телефонами:  (057) 754-85-92

Комітет виборців України здійснює цей проект за підтримки посольства Королівства Нідерланди в Україні в рамках проекту "Захисти своє право! Кампанія по захисту прав громадян з обмеженим доступом до правосуддя" (http://www.administr-law.org.ua) з метою сприяння доступу найбільш незахищених громадян до правосуддя, використовуючи інститут адміністративного судочинства.