З 1 по 25 серпня з нагоди професійного свята - Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України - у ВАТ "Харківгаз" проходили конкурси:

- конкурс "З теплом в кожну домівку" серед регіональних журналістів на кращий журналістський матеріал, що формує імідж компанії;

- конкурс серед робітників ВАТ "Харківгаз" на кращу статтю про компанію;

- конкурс на кращий малюнок "Батьки – газівники" серед дітей працівників підприємства.

Ініціатором проведення цих конкурсів виступило ТОВ "ГАЗЕКС-Україна", в бізнес-контур якого входить ВАТ "Харківгаз".

За умовами конкурсів учасники протягом майже місяця надсилали до підприємства свої роботи: журналісти – цікаві статті, працівники – нариси, фейлетони, вірші та статті про життя підприємства, діти – свої малюнки. Для визначення кращих з учасників в кожному конкурсі на підприємстві було створено конкурсну комісію, яка і визначила переможців.

Зокрема, у конкурсі "З теплом у кожну домівку" серед регіональних журналістів на кращий журналістський матеріал, що формує імідж компанії, місця розподілені наступним чином:

ІІ місце – М.Снаговський, позаштатний кореспондент газети "Слобідський край", за серію статей про ВАТ "Харківгаз",

ІІІ місце - О. Пільнікіна, журналіст, ведуча телевізійної програми "На часі", за серію передач та інтерв’ю з керівниками підприємства про діяльність ВАТ "Харківгаз".

У конкурсі серед робітників ВАТ "Харківгаз" на кращу статтю про компанію:

І місце – С. Чухно, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування Ізюмської філії ВАТ "Харківгаз" за статтю "Щоб над Дінцем співали солов’ї";  

ІІ місце - В.Трощин, начальник ВТВ Лозівської філії, за статтю "Життя…";

ІІІ місце – А. Дудник, економіст Красноградської філії, за статтю "Жахлива  історія".

Нагородження проходило на урочистих зборах ВАТ "Харківгаз", присвячених професійному святу – Дню працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Переможці отримали дипломи, цінні подарунки та грошові премії.

Довідково: відкрите акціонерне товариство "Харківгаз" забезпечує газом 438 тис. абонентів Харківської області, постачає природний газ 204 промисловим, 2822 комунально-побутовим та 751 бюджетним підприємствам та організаціям. На обслуговуванні товариства знаходиться понад 16 тис. км розподільчих газопроводів, 1117 газорегуляторних пунктів, 1064 шафових газорегуляторних пункти, 980 тисяч одиниць внутрішньодомового газового обладнання.