Підтримання здоров’я працівників – один із соціальних напрямків роботи ВАТ "Харківгаз". Особлива увага цій роботі приділяється в осінньо-зимовий період, коли збільшується кількість хворих на гострі респіраторні захворювання та грип.

Турбуючись про здоров’я працівників ВАТ "Харківгаз", Наглядова рада підприємств бізнес-контуру ТОВ "ГАЗЕКС-Україна", до складу якого входить ВАТ "Харківгаз", виділила кошти у розмірі 100 тис. грн. на запобігання простудних захворювань та проведення відповідних профілактичних заходів. На ці кошти купуються вітаміни, засоби індивідуального захисту для працівників, дезінфікуючі засоби для обробки приміщень та прилади для їх кварцювання тощо.

Особлива увага зараз приділяється працівникам робітничих професій - контролерам, слюсарям і т.ін., які працюють на свіжому повітрі, контактують з населенням області і знаходяться в зоні найбільшого ризику простудних захворювань.

Турбота про здоров’я працівників підприємства є запорукою успішного виконання завдання із забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання в оселі громадян Харківської області.

 

Довідково:

У ВАТ "Харківгаз" з 2008 р. діє програма здорового способу життя "Здоров’я та безпека на роботі та вдома".