Ремені, пряжки, різноманітні аксесуари, сувеніри, настільні ігри, виготовлені із натуральних матеріалів, завжди мали неабиякий попит. Особливо ексклюзивні, авторські, зроблені на замовлення. В наш час чимало майстрів, навіть цілих майстерень займаються виготовленням подібного товару.

    Для таких виробів використовується різноманітний матеріал:
  • шкіра;
  • срібло;
  • латунь;
  • дерево;
  • сталь;
  • камінь.

Особливим попитом користуються шкіряні ремені. Максимальна довжина їх 120 см. Ширина різна – 38 або 45 мм. Колір теж можна підібрати за смаком. Є коричневі, чорні та теракотові паски. Інші варіанти - за індивідуальним замовленням.

Привабливою родзинкою ременя є, звичайно ж, пряжка, яку можна придбати навіть окремо від ременя, якщо він у вас вже є. Для їх створення використовуються не тільки оригінальні ескізи, а й історичні зразки, віднайдені археологами, істориками. Весь процес виготовлення відбувається вручну. Роблять пряжки з латуні. Після первинної обробки вироби покриваються патиною, потім шліфуються. Завдяки ручній обробці кожна пряжка стає особливою, значно відрізняється одна від одної, не зважаючи на схожість ескізу.

Шкіра, латунь, дерево слугують для вироблення інших корисних і цікавих предметів. Один із них – темпер, придбавши який можна готувати каву-експрессо якісно, без перекосів, відповідної щільності. Не менше привабливими, яскравими, своєрідними подарунками стануть свічники з латуні, настільні аксесуари, ріжок для взуття, гральні кістки, інші не менш оригінальні товари.

Для багатьох цікавою пропозицією стане «індивідуальне замовлення». Унікальна річ, виготовлена за спеціально розробленим дизайном з натуральних, природних матеріалів - чудовий варіант для особливого подарунку. Чудовим придбанням може стати подарунковий сертифікат.

Знайти річ, яка сподобається найвибагливішій людині, можна, звернувшись за адресою https://klamra.com.ua/. Різноманітний асортимент, якість, своя філософія, ідея, вкладені в кожний предмет, ексклюзивність виробів, запропоновані інтернет-магазином, оцінить навіть дуже прискіпливий покупець.

Переглянувши каталог, підібравши річ, що найбільше сподобалась, можна оформити замовлення. Щоб не виникало ніяких непорозумінь одразу після його оформлення, обов’язково зателефонує менеджер. Доставка можлива не тільки в межах України. Міжнародними перевізниками здійснюється доставка товару за кордон.