Світ іграшок настільки різноманітний, об'ємний і повний усілякими цікавими речами, що зовсім не дивно, коли спроби знайти найкращу закінчуються банальною розгубленістю. Коли дивишся на вітрини і полиці магазинів здається, що потрібно все. Вибираючи подарунок для хлопчика ідеальним варіантом буде дитячий автомобіль. А якщо малюк проявляє інтерес і жадає надавати допомогу на городі або дачній ділянці влітку для нього просто необхідно купити дитячий трактор.

Така справжня іграшка обов'язково викличе цілий фонтан радості та феєрверк позитивних емоцій. Варто відзначити той факт, що на відміну від інших іграшок, до цієї техніці на педалях у дитини не пропаде інтерес до тих пір, поки він не виросте. Такого роду подарунок - безпрограшний варіант.

В Інтернет-магазині «Child-Bike» цілий ряд різних модифікацій механічних дитячих тракторів. При бажанні їх можна комплектувати ковшем або причепом, що доставить ще більше задоволення малюкові. Адже з цими аксесуарами він зможе перевозити по будинку свої іграшки, а на дачі в літній період - овочі, фрукти, траву, сіно, та грати у справжнього фермера.

Особливості механічної сільхозі грашки

Педальний дитячий трактор має масу цікавих властивостей. Наприклад, в рульовому управлінні у нього вбудовано музичний супровід. А від попадання всередину до механізмів вологи і бруду з кожного боку монтуються спеціальні «крила». Наявність ручного гальма робить машину більш легкою в управлінні на похилих поверхнях.

Всі малюки індивідуальні і відрізняються швидкістю зростання. Дитячу сільхозтехнику на педалях не потрібно купувати «на виріст». Ця сільськогосподарська техніка володіє універсальністю, яка виражається в можливості регулювати висоту водійського сидіння.

Механізм управління трактором розрахований на дитину у віці від 3 до 10 років. Він зрозумілий, простий, безпечний. З таким трактором у дитини з раннього дитинства будуть вироблятися почуття відповідальності, обережності, уважності.

Будь-яка модель в магазині «Child-Bike» від німецького виробника відрізняється високою якістю виробництва, екологічністю матеріалів і доступністю ціни. Доставка будь-якій обраній моделі здійснюється по всій території України.