Досвідчений адвокат із компанії «Слинько та партнери» (https://slinko.com.ua/) надасть вам юридичну допомогу у ході податкової перевірки. Він буде спілкуватися с представниками податкової служби, представляючи ваші інтереси. Клієнту гарантується професійний супровід перевірок на будь-якому етапі.

компанія "Слинько та партнери"

Чому у разі перевірки буде краще звернутися до професіоналів

Пересічний керівник частіше за все недостатньо обізнаний у питаннях законодавства, особливо в умовах постійних змін податкових статей. Безпорадність керівництва дозволяє представникам державного органу зовсім безпідставно зафіксувати порушення. Це призводить до збитків підприємства, а в деяких випадках – до відкриття кримінальної справи. За статистикою, 99% випадків перевірок є результативними для інспектора. Зверніться до нашої компанії – вчасна адвокатська допомога при податкових перевірках дозволить уникнути такої несправедливості.

Ми пропонуємо юридичні послуги бізнесу, якість яких гарантується високим рівнем кваліфікації наших фахівців. Співробітники володіють знаннями особливостей діяльності контролюючих органів. Наші адвокати мають багаторічний досвід роботи в податковій. Вони заздалегідь прогнозують варіанти розвитку перевірки, можуть своєчасно грамотно коригувати дії і рішення перевіряючих.

Перелік послуг, які ми надаємо при супроводі перевірок податкової:

  • надаємо консультації, інструктаж персоналу по темі;
  • готуємо підприємство до перевірки (аналіз і впорядкування документації на відповідність діючому законодавству, звітів, тощо);
  • відповімо на запит інспектора про надання документів для перевірки;
  • здійснимо повний юридичний супровід перевірок (адвокат фізично присутній і представляє інтереси підприємства).

У разі потреби, підготуємо і відправимо скаргу на призначення перевірки або ухвалення необгрунтованих рішень податкової. І в податковій інспекції, і в судових органах наш адвокат активно представлятиме інтереси клієнта.

Допомога адвоката буде корисною не лише для підприємства. ФОП, що працюють на єдиному податку, також нерідко підпадають під перевірку.

Види податкових перевірок та супровід їх адвокатом

Кожне підприємство періодично піддається перевірці податкової. Вони бувають планові або викликані неточністю поданих декларацій, дій контрагенту, таке інше. Найбільш стресовою стає виїзна податкова перевірка на підприємстві. Якщо така намічається чи вас вже повідомили про неї, зверніться до кваліфікованого адвоката.

Юристи компанії «Слинько та партнери» знають як, і обов’язково захистять ваші права.

  • Своєчасне звернення до адвоката скоротить ризики.
  • Кваліфікована допомога зменшить потенційні збитки підприємства.
  • Можливо, ми зможемо запобігти проведенню налогової перевірки.

Телефонуйте і ми надійно захистимо майбутнє вашого бізнесу!