Відправляючись у ділову поїздку чи подорож в інше місто, зовсім не хочеться проводити час за кермом. Адже це досить відповідальна та втомлива справа. Таксі та громадський транспорт – теж не варіант. І на те, і на інше дуже часто необхідно довго чекати. Тому вигідною альтернативою є оренда авто з водієм. Насолоджуйтесь подорожжю на задньому сидінні, а впевнений професіонал-автомобіліст відвезе вас туди, куди потрібно. Переваги такого рішення:

  • Зручність. Вам не потрібно витрачати свої сили на кермування автомобілем. В дорозі можете просто розслабитись, відпочити від справ, помилуватися краєвидами міста та обдумати важливі речі. Ось так просто і без зайвої напруги. Крапелька спокою в сучасному динамічному світі – це надзвичайно важливо.
  • Економія часу. Досвідчений водій чудово знатиме навіть найвіддаленіші куточки міста, тому зможе доставляти вас до місця призначення найоптимальнішими маршрутами. Завдяки цьому, ви точно не запізнитесь на ділову зустріч, презентацію чи попросту прогулянку з друзями.
  • Вигідність. Це – у будь-якому разі дешевше, ніж по декілька разів на день замовляти таксі або убер.

оренда автомобіля з водієм

Не потрібно мати водійське посвідчення. Для тих, хто не має водійських прав, прокат авто з водієм – найкраще рішення. Адже ви можете користуватися всіма перевагами прокатної машини, не будучи за кермом самостійно.

Якщо говорити про менш практичну сторону цього питання, то оренда авто з водієм – це ще досить престижна та статусна послуга. Таке комфортне задоволення варто спробувати. Але є й «побічна дія»: навряд чи потім захочеться сідати за руль самостійно, адже до хорошого звикаєш швидко.

Скільки коштує такий тип прокату?

Що логічно, оренда з водієм – дорожча, ніж звичайний прокат машини. Але на остаточну вартість впливає ще й клас автомобіля, рік його випуску, а також індивідуальний прайс компанії, яка надає прокатні послуги. Чудове рішення у співвідношенні ціни, якості та професіоналізму водіїв – це компанія «Авіс». У них на сайті https://www.avis.com.ua/business/chauffeur-drive ви можете замовити оренду авто з водієм у більшості українських міст. Це дуже зручно та комфортно. Компанія – не новачок на ринку, тому дбає про свою репутацію, пропонуючи клієнтам лише найкраще.

Отже, у підсумку: оренда авто з власним водієм – це надзвичайно зручно та престижно. А якщо звернутися в «правильну» компанію – то ще й не дорого. Тому не відкладайте поїзду на потім: скористайтесь всіма перевагами автопрокату вже зараз. Бажаємо надзвичайно вдалої подорожі!