Косметолог відноситься до однієї з поширених і затребуваних спеціальностей. Професійне навчання на косметолога дає можливість отримати популярну професію, яка не тільки добре оплачується, але і приносить задоволення від роботи. Кожен косметолог бачить реальні плоди своїх власних зусиль, допомагає клієнткам знайти новий образ, змінити імідж, завжди красиво і свіжо виглядати, не дивлячись на пору року, втому і вік.

Особливості експрес - курсу в школі краси

Школа краси DIAS приймає заявки на кілька профільних навчальних напрямків. Це курс по косметології обличчя і тіла, що дає теоретичні знання з будови та функції шкірного покриву. Програма спрямована на навчання салонним процедурам і вивчення особливостей домашнього догляду. Курс складається з п'ятнадцяти повноцінних теоретичних занять. Експрес - курс «Косметолог - естет», розрахований на сім практичних уроків, де студенти вчаться проводити основні процедури по косметології, діагностувати стан шкірного покриву і вивчають її будову. Навчання проводять професіонали, які мають реальні практичні знання і досвід.

Індивідуальний підхід і практичні заняття

Крім вищеназваних проектів, на базі реальної школи проводяться базові курси по конкретних напрямках. Це проведення контурної пластики і мезотерапії, а також корекція губ і інші косметичні вузькоспрямовані процедури. Перевагою школи краси є той факт, що кожному студенту приділяється максимум уваги та індивідуального підходу. Коригується графік навчання слухачів, з урахуванням їх пріоритетів і зайнятості. Для зручності потенційних клієнтів навчальних курсів, в школі проводяться безкоштовні пробні заняття, що дають можливість глибше зрозуміти їх спрямованість і свої власні бажання.

Більш докладно про кожен навчальний напрямок можна дізнатися на офіційному інтернет - порталі школи краси dias.style і записатися в онлайн - режимі. Після проходження навчання, кожен студент отримує ліцензований диплом на двох мовах: українською та англійською. Це розширює шанси на отримання роботи не тільки у своїй країні але і в інших.