В наш час багатьом людям доводиться переїжджати у великі міста задля отримання гарної освіти чи пошуку роботи. Винаймати житло самотужки доволі важко, адже власники ставлять велику ціну, а ще й комунальні платежі зростають з кожним днем. Тому оптимальним варіантом буде відселення до когось, чи пошук квартири гуртом. Тоді кожен зможе вносити свою суму, щоб можна було жити в нормальних умовах. Для студентів та молодих людей без дітей такий варіант стане оптимальним, адже можна знайти собі нормальних адекватних сусідів, з якими буде весело жити.

Де шукати хороших людей?

InHata. Оголошення пошуку співмешканців в квартиру дозволяє зареєструватися та заповнити анкету, щоб інші люди могли присилати пропозиції. Система фільтрації результатів дозволить переглядати тільки релевантних за віком та статтю сусідів. Можна, як шукати підселення до хати, так і залишати пропозиції, щоб хтось підселився до вже знятого житла. Це зручно, швидко і абсолютно безкоштовно. Тому кожен маж шанс скористатися сервісом, щоб отримати можливість знімати квартиру на вигідних умовах. Варіантів доволі багато, тому що важкі часи змушують переміщатися до великих міст, де більше можливостей.

Для студентів варіант винаймати хату на 3-4 особи буде більш сприйнятливим, ніж проживання у гуртожитку. За допомогою цього способу можна завжди займатися у спокійній атмосфері, бо ніхто з сусідів не вирішить влаштувати вечірку просто так. Тож для гарного навчання не буде жодних перепон. І з ціною теж не виникне питань, бо сума розділиться на всіх мешканців. З комунальними тарифами теж слід одразу домовитися, що все буде оплачуватися разом, щоб потім не було ніяких проблем з підрахунками.

Перед заселення в одне приміщення слід обов’язково зустрітися та познайомитися особисто. Це дозволить зрозуміти, чи вдасться знайти спільну мову під одним дахом. Бо в анкеті можна написати одне, а в житті людина не завжди виявляється саме такою. Та й шукати хату теж варто разом, щоб всіх учасників домовленості влаштовували наявні умови і ніхто потім не висував претензій після підписання договору.