Нестабільна економічна ситуація призвела до того, що багато компаній не змогли забезпечувати свої боргові зобов’язання, тому банкам довелося вилучити майно, яке виступало у ролі залогу. Але фінансовій установі потрібні гроші, а не нерухомість, транспортні засоби чи коштовності, тому усі вилучені за борги товари продаються на аукціоні, щоб можна було отримати за них гроші. Дуже часто є можливість викупити лоти за ціною нижче ринкової таке вкладення грошей буде цікавим для інвесторів, тому усі торги проводяться за відкритою схемою, щоб кожен міг взяти у них участь.

Як знайти опис діючих лотів?

Якщо цікавить можливість прийняти участь у аукціоні, то треба перейти за посиланням sale.ueex.com.ua і зареєструватися у системі. Це не займе багато часу, зате дозволить без проблем торгуватися за цікаві лоти. Оновлення проводиться доволі часто, тому треба регулярно перевіряти інформацію, щоб не пропустити щось цікаве. Але не варто переживати з цього приводу, адже тривалість аукціонів доволі велика, тож зробити ставку часу має вистачити. Головне перед цим уважно ознайомитися з описом товару, щоб точно зрозуміти, що він вартий своїх грошей. Банк гарантує, що усі вказані данні є достовірними і відповідають дійсності.

Система має розвинутий інтерфейс, який дозволяє фільтрувати усі лоти за певними критеріями. Тому не доведеться дивитися усі діючі аукціони, щоб знайти для себе щось цікаве. Можна одразу відкинути не релевантні результати і не витрачати на них час. Усі торги проводяться в національній валюті, що дуже зручно, бо не доведеться кожен день рахувати курс, щоб зробити вигідну покупку. Найчастіше на аукціоні продають нерухомість, тож це дуже вигідний варіант для інвестування грошей.

Кожну угоду обслуговують досвідчені юристи, тож не буде ніяких проблем з оформленням. Причому банк сам надає своїх адвокатів, тому для клієнта не передбачається додаткових витрат. Це дуже зручно, тому що послуги професіонала коштували б доволі дорого. Завершення угод проходить максимально швидко після перемоги на аукціоні, бо фінансова установа зацікавлена в тому, щоб якнайшвидше отримати гроші і пустити їх в обіг.