Кожен прагне облаштувати своє помешкання найліпшим чином, щоб там було приємно знаходитись, відпочивати, мріяти, зустрічати гостей і влаштовувати сімейні посиденьки. Займаючись організацією помешкання, варто звернути особливу увагу на майбутні меблі, адже саме від них залежить комфорт та затишок оселі. Сьогодні у продажу багато видів меблів для дому різноманітних видів і призначення, однак іноді складно підібрати найбільш підхожий по кольору, стилю і функціоналу варіант. В цьому випадку варто звернути увагу на послугу виготовлення меблів на замовлення, тобто згідно з індивідуальними замірами кімнати, а також враховуючи планування і габарити приміщення. Меблі на замовлення – найчастіший вибір сучасних дизайнерів. З їх допомогою можна легко облаштувати кімнату нестандартних розмірів, не порушуючи правил естетики і ергономіки.

Де придбати меблі на замовлення?

Великий вибір меблів для дому та офісу представлений на сайті інтернет-магазину vanil-studio.com.ua/ua. Меблева студія спеціалізується на виробництві та продажу різних меблів на замовлення по найбільш привабливим цінам. В студії Ваніль можна придбати готові кухонні гарнітури, вітальні, спальні, дитячі кімнати, гостьові, а також меблі офісного призначення, включаючи столи, стільці, полиці, серванти і т. д. Стильний функціональний офіс «під ключ» - тепер реальність. Для цього достатньо залишити онлайн-заявку на сайті компанії або зателефонувати по вказаному телефону. Спеціалісти Ванілі допоможуть реалізувати вашу мрію в найбільш короткі строки без непередбачених затримок. Режим «Все включено» - головна перевага студії Ваніль перед іншими магазинами меблів. Передбачує повний пакет послуг від виробника, який включає не тільки витрати на виробництво та заміри, але також доставку, сбір та установку меблів у зручний для замовника час. Ви платите єдину ціну, яка більше не зміниться.

Чому краще купувати меблі на замовлення?

Популярність меблів на замовлення з кожним роком все більше зростає, що обумовлено їх масою переваг в порівнянні зі звичайними конвеєрними меблями:

  • вироби на замовлення підганяють під індивідуальні заміри приміщення з урахуванням форми, планування та наявних габаритів кімнати, що дозволяє її облаштувати найбільш гармонічним чином;
  • унікальність результату. Меблі на замовлення виготовляють в єдиному екземплярі, тож вони не мають аналогів у всьому світі;
  • економія часу на пошуки. Більше не прийдеться витрачати дорогоцінний час на походи по магазинам і меблевим студіям;
  • результат буде на 100% відповідати бажанням замовника. Колір, стиль, форма, матеріали, зовнішній декор, ступінь функціональності – все це визначає сам покупець.