Трускавець - місто на Прикарпатті. Вже самойого географічне розташування передбачає організацію курортної інфраструктури, яку власне, він й має в своєму розпорядженні. Крім чудових природних пейзажів тут створені прекрасні умови для відпочинку і оздоровлення. Безліч санаторіїв тут пропонує повний спектр профілактичних та терапевтичних послуг поряд з розвагами для туристів і відпочиваючих гостей.

Тому відпочинок в трускавці 2018 настільки популярний серед жителів України й ближнього зарубіжжя. Сюди їдуть і старі, й малі. Привертає місто не тільки комфортабельністю та європейським рівнем обслуговування в готелях й санаторіях. Досвідчені гіди завжди готові провести захоплюючу та інформаційно наповнену екскурсію по місту і прилеглим пам'яток, повісті в гори, допомогти підкорити нові вершини Карпат.

Для туристів це місто незмінно пов'язано з поїздками до озера Синевир, де можна реально потрапити в казку. Атмосфера і навколишня дійсність цього місця зачаровує, захоплює, апотімще довго не відпускає уяву. Багатовікові смерекові ліси, найчистіше озонове повітря, місцевий колорит, домашні страви знаменитої бойківської кухні та царствено-спокійна гладь озера ще нікого не залишали байдужим.

Карпатські села зі старовинними фортецями, замками, монастирі, музеї, навіть екскурсійні поїздки до Львова, Мукачево, Ужгород - все це легко можна охопити тай відвідати під час відпочинку тай профілактичного оздоровлення в Трускавці. Тут будь-якого типу відпочинок є лікувальним. Обумовлено це не тільки екологічним унікальним розташуванням міста, а й наявністю різного роду цілющих мінеральних джерел. Всім відома вода з доброю «теплою» назвою Нафтуся. Її слава облетіла весь світ. Немає на всій блакитній планеті подібної цілющою «мінералки». Вона краще найдорожчих лікарських препаратів справляється із захворюваннями сечостатевої системи і нирок.

Не можна не відзначити, що Трускавець - це бальнеологічний курорт. Грязелікування тут проводиться фахівцями і має ефективність високого рівня. Перші ванни для мінерально-грязе-терапії тут були побудовані ще на початку ХІХ століття.