Весільний сезон 2018 ще тільки починається, але сучасні дизайнери вже радують нас модними трендами, цікавими рішеннями і новими силуетами. Цього року багато модельєрів додали в свої колекції романтизму і деякої драматичності за рахунок чорних елементів, а замість, звичної для більшості фати, пропонують використовувати кейп, відкрили ноги за допомогою спідниці маллет, використовували вирізи екстремальної глибини.

Тренди 2018: від лаконічності до розкоші

Представлені на суд громадськості весільні сукні чітко говорять про те, що лаконічність поступається місцем аристократичній розкоші і блиску кристалів, королівським аксесуарам. Яскравим доказом цього є:

• кейпи, які дизайнери вміло прикрашали вишивкою, пір'ям і мереживом. Якщо мова йдеться про зимове весілля, то наречені можуть підібрати собі аксесуар з щільної тканини або у вигляді пальто, що нагадує королівську мантію;

• кристали, що залишалися довгий час в тіні, знову прикрашають сукні наречених. Нашиті на прозору шифонову спідницю або корсет, вони створюють просто запаморочливий ефект;

• мереживо, яке підкреслює елегантність образу. Воно присутнє і на ліфі, і загадково прикриває зону декольте;

• мікс фактур. Волани і рюші вже давно в тренді весільної моди, але в цьому році дизайнери вирішили об'єднати невагомий шифон з матовими фактурами. Яскравим тому прикладом може бути атласний наряд з мереживним шлейфом або спідниця з щільної тканини з прозорим корсетом;

• відкрита спина, яку дизайнери вишукано презентують, обрамляючи її мереживом, прозорою органзой, можливо бантом;

• глибокі декольте. V-образна форма вирізів екстремальної глибини неодмінно зацікавить сучасних дівчат, готових на сміливі експерименти. Але тут слід зауважити, що модні експерти не рекомендують привносити в образ зайву відвертість, використовуючи пуш-ап. Якщо ж природа обдарувала наречену пишними формами, то їй слід вибирати закриті моделі.

Що стосується тканин, то не тільки дизайнери ElenaVasylkova, але і багато інших віддали перевагу блискучому атласу, повітряному шифону, а також парча, тафта і креп є досить популярними в цьому модному сезоні. Важливим є їх висока якість, що дозволяє тілу дихати, не викликають алергії, приємні на дотик.

Як бачимо, тканини, хитромудрий дизайн і модні тенденції - все це становить образ сучасної нареченої, яка має зачаровувати всіх на головному святі свого життя.