Якщо ви любите дійсно якісний, ароматний, смачний чай, тоді варто спробувати китайський напій Улун. Інакше його ще називають червоний чай або оолонг. Це напівферментований чай китайського походження, який високо цінується в усьому світі. Чай оолонг відноситься до категорії напівферментованих, тому що чайні листи частково підлягають ферментації, а частина їх поверхні, краї, внутрішні слої залишаються без змін.

Депридбати китайський чай Улун?

Придбати справжній якісний чай Улун можна в каталозі інтернет-магазину chaynyydvorik.com.ua. В даному напої чудово поєднуються властивості червоного і зеленого чаю, тому він має досить насичений смак та яскравий аромат. У представленому інтернет-магазині є широкий вибір цього чудового напою, якість якого залишається на висоті.

Відтінки кольорової гамми чаю Улун досить різноманітні. Наприклад, Те ГуаньІнь має зелено-жовтий або медовий відтінок. Щоб повністю розкрити його таємничий аромат потрібно використовувати піалу або продовгувату чашу. Цей чай відноситься до категорії китайських чаїв і росте в південно-східній частині. Те ГуаньІнь, який збирають восени, має більш насичений аромат, тому вважається дорогим, як і інші види зібрані восени.

Тайванський Улун має більш яскравий аромат зеленого чаю, а по смаку досить близький до червоного. Вимоги до його якості в Тайвані достатньо високі, а урожай збирається пізньої осені. У продажу також є ароматизований чай, молочний Улун та інші види.

Як правильно заварювати оолонг?

Заварник із чаєм заповнюється окропом і витримується пауза, яка буде залежати від сорту чаю. Потім потрібно перелити розчин в Чахай, а тоді у високі чашки Сянбей. По китайській традиції повною вважається чашка наповнена на три чверті. Зверху Сянбей накривають дегустаційними чашками, а тоді чайна пара перевертається.

Замовити китайський чай Улун по привабливій ціні можна в інтернет-магазині chaynyydvorik.com.ua. Тут є великий вибір чаю, який принесе немало користі, сил і бадьорості кожному члену вашої родини.