Розвиток ігрового світу проходить в сферах двох площин. Одна з них уособлює безліч серйозних корпорацій, прикладають масу неймовірних зусиль і, витрачаючи величезні гроші на догоду геймерам, які хочуть опинитися в безпосередньому віртуальному світі.
Інша ж сторона, являє собою, проекти для офісних працівників, які завалені робочої рутиною і шукають різні способи вбити нудьгу.

Перший випадок передбачає витрату безлічі ресурсів, для того щоб задовольнити і здивувати користувача за допомогою якісного зображення і цікавого сюжету. Їм доводиться придумувати віртуальні Всесвіти. Другий випадок повна протилежність першому. Створення простої флеш гри не вимагає ні реалістичною графіки, ні передачі реальності точно і уважно. Вони повинні володіти двома критеріями - доступність ігри онлайн і безкоштовне використання. Такі розваги уособлюють гру як таку. Тільки граючи в такі ігри онлайн - http://es-area.net/online-igri.html l головною метою гравця є «пограти, розважитися».

Наприклад, якщо Ви будете грати в футбол за допомогою симулятора, Вам захочеться наблизитися до реалістичного сприйняття. Ви захочете впливати на ігрові події і забезпечити улюбленій команді місце, яке в реальному світі їй не світить. У флеш футболі мета інша. Ви штовхає м'ячик, щоб розслабитися і відволіктися від складних справ. Тут немає турнірної мети, і не присутні знамениті гравці.
Симуляторні забави припускають сприйняття гравцем великої реалістичною гри, в порівнянні з інтерактивним фільмом або цікавою книгою з ілюстраціями. Ігровий процес в такому випадку приречений стати не таким цікавим. У флеш розвазі гравцеві дозволено завантажувати ігри абсолютно безоплатно, для того щоб просто отримати задоволення і радість. Ось і вся відмінність простої безкоштовної гри від повноцінного симулятора реальності.

З цієї причини геймери, які віддають перевагу флеш іграм , розшукують в мережі ресурси із зборами ігор, щоб розважитися, а не зануритися в іншу реальність. Саме тому багато флеш програм не мають розвинених сюжетів, симуляції реального життя. Ці розваги не стають способом життя, в порівнянні з масивними масовими проектами. Їх функція розважати і розслабляти користувача.
Якщо Ви надихнулися всім прочитаним, запрошуємо в наш каталог ігор, від простих флеш до складних симуляторів. Всі наші ігри безкоштовні, вибирайте кращі та грайте на сайті es-area.net.