Споживчий кредит готівкою для громадян нашої країни не є чимось новим і незвичним. Потреба в грошах завжди залишається актуальною проблемою, причому незалежно від доходів споживача. Останні роки на кредитному ринку України спостерігається досить жорстка конкуренція: банками пропонуються населенню найрізноманітніші кредитні продукти. Але користувачі давно зробили свій вибір, і все частіше звертаються за подібними послугами в «Ідея Банк», знаючи, що тут їх чекають найбільш вигідні умови отримання необхідних їм фінансів.

«Ідея Банк» – кредит швидко і на вигідних умовах

Отримання позики в «Ідея Банку» полегшується кількома приємними для одержувачів кредитів нововведеннями:

1. Тепер для обслуговування немає потреби відвідувати той банківський офіс, в якому кредит був оформлений.

2. Максимальний ліміт споживчого кредиту збільшено до суми в 200 тис. гривень.

3. Стало можливим дострокове погашення кредиту (позики) без застосування банком будь-яких штрафних санкцій.

4. Введено практику виплати кредиту і відсотків так званими«аннуїтетними» платежами, а не диференційованими, як це було раніше, тобто, внесення щомісячних внесків рівними частинами.

5. Значно прискорена процедура розгляду заявки на кредит. Тепер вона займає не довше півгодини часу.

6. У банку введено в дію надзвичайно вигідну для користувачів програму лояльності для клієнтів, які не мають заборгованостей по виплатам позики.

7. Лінійка кредитних продуктів, пропонованих банком, значно розширилась, дозволяючи бажаючим отримати кредит, який найбільш відповідає їхнім цілям (ремонт, купівля авто,на весілля та ін.) на більш вигідних умовах.

Оформлення заявки в «Ідея Банк» тепер доступно онлайн, для громадян України, які досягли 21 річного віку. Попереднє рішення в цьому випадку виноситься протягом хвилини. Правильне оформлення документів проводиться з допомогою консультанта банківської установи оперативно і без помилок. Послуга з кредитування може бути надана громадянам , що проживають в будь-якому місті країни. «Ідея Банк» – надійний помічник у вирішенні фінансових проблем для будь-якого українця.