Все частіше у великих містах виникає потреба у чистій, якісній питній воді. Доцільно, найбільш безпечно, використовувати воду, що добувається із підземних свердловин. Корисні властивості, завдяки збереженню важливих мікроелементів має вода, що знаходиться в унікальному підземному озері ще Юрського періоду. Її видобувають зі свердловини глибиною в 180 м. Послугою доставки води у Києві користуються багато мешканців столиці. Є можливість замовити воду в Києві, якщо звернутися до послуг підприємства «Хвиля здоров’я».

Особливості послуг від компанії

Використовуючи інноваційні новітні технології, досвідчені, висококваліфіковані фахівці роблять все можливе, щоб цілюща вода не втратила жодних корисних властивостей. А їх у цій воді немало. Вона благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт, виводить із організму шкідливі токсини. Доведено потужний вплив її на покращення обміну речовин та підвищення імунітету, загальне оздоровлення організму.

Перед тим, як потрапити до клієнтів, вода обов’язково тестується на відповідність усіляким встановленим стандартам. Причому, робиться це кожного дня і на усіх етапах, від початку видобування до розливу у спеціальні ємності – бутилі. Не зважаючи на доволі довгий та трудомісткий процес, у спеціальній лабораторії постійно перевіряється органолептичні якості та робиться фізико – хімічний аналіз.

Послуги фірми – це завжди вигідно та зручно

Постачання корисної, чистої води максимально безперебійне. Не пізніше 1 години після оформлення заявки, воду буде доставлено точно за місцем, вказаним у замовленні. Приємним бонусом для клієнтів, являється безкоштовна заміна старої помпи на абсолютно нову. Для тих, у кого бажання скуштувати якісну артезіанську воду виникає вперше – доставка передбачається безкоштовно.

Розрахунок за доставлену чудову воду здійснюється зручним для кожного клієнта способом - безготівковим, готівкою, через мобільний додаток або на сайті через систему WayForPay. Доставка чистої води від ТМ «Хвиля здоров’я» здійснюється протягом години після замовлення.