З усіх сфер медицини, самою прогресивною, беззастережно, стала стоматологія. Нове покоління, яке виросло за останні десятиліття, навіть не уявляє, що можна видаляти зуб без знеболюючого уколу і що в кабінеті у стоматолога вам зроблять боляче. Сьогодні соромно ходити з відсутнім зубом, так як сучасні методики дозволяють виправити будь-який дефект ротової порожнини і заповнити відсутні одиниці. Сучасні зубні імпланти ціна яких цілком реальна і доступна, усунуть недолік відсутнього зуба найбільш щадним методом.

Що таке імпланти?

У світовій практиці ця методика використовується більше півстоліття, вона вже грунтовно перевірена і дає чудові результати, зберігаючи пацієнтові естетичну усмішку і задоволення самим собою. Методика дозволяє зберегти здорові зуби, які завжди оппилюються при установці «містка». Имплантами можна замінити всі відсутні зуби, щоб не користуватися вставною щелепою, так як подібний спосіб теж не дуже комфортний: щелепа може погано фіксуватися, деформуватися під час експлуатації, і приносити великі незручності.

Етапи установки імплантів

Варто відзначити основні етапи установки імплантів. Спочатку, в кісткову тканину щелепи імплантується дентальний імплантат-вся операція проводиться під місцевим наркозом. Потім, повинен пройти певний період, коли цей вставний елемент «приживається», на це йде від двох місяців до шести. Якщо процес пройшов, як годиться, створюються відбитки щелепи для виготовлення керамічної коронки. На останньому етапі остаточно встановлюють новий зуб, без залучення сусідніх здорових одиниць.

Основні критерії для використання нової технології

Перевагами вищеописаної методики можна назвати наступні критерії. Відпадає необхідність використовувати здорові зуби в якості надійного підґрунтя для протеза або зубної «коронки». Пацієнт назавжди забуде про знімні протези і буде жити повноцінним життям, не боячись широко і з задоволенням посміхатися. Сучасні імпланти створюються на основі інноваційних технологій і виглядають привабливо і природно, а також цілком доступні в ціновому плані. Більш докладно про методики протезування і умови оплати можна дізнатися на порталі doctor-hlushko.com.