Посеред широкого спектру матеріалів, які пропонуються для покриття підлоги, плитка по праву займає одне з лідируючих місць. Високу планку плитка для підлоги довгі роки тримає завдяки привабливості та різноманітності кольорової гамми, надійності, довговічності, простоти в експлуатації. Звернувшись до магазину «Плиточка» можна в цьому впевнитись.

Переваги купівлі плитки у магазині «Плиточка»

Асортимент задовольнить потреби найвибагливішого покупця.Його підібрано відповідально і з великим смаком. Пропонується якісна продукція відомих виробників Португалії, Іспанії, Італії, Польщі. Є вироби України, Білорусі. Представлено бренди, які завоювали найбільшу довіру покупців зусього світу. Серед них:Mainzu, Stargres, CeramikaKonskie, CeramikaColor, та багато інших.

Ще один плюс – великий ціновий діапазон. Кахлі можна підібрати, як кажуть «на всілякий гаманець». Оплатити вибраний товар теж можна, підібравши найбільш вигідний варіант, а саме, платіжною карткою на сайті магазину, безготівковим платежем у будь-якому банку, накладеним платежем.

Особливості вибору

Коли приходить такий відповідальний момент, як придбання кахлю для підлоги, слід пам’ятати деякі вимоги, дякуючи яким це покриття буде слугувати надійно і довго. Адже така плитка повинна витримувати не тільки вагу людини, й предметів, а іноді навіть ударів.

Фахівці рекомендують зважати на те, де саме буде покладено покриття. Так, наприклад, кахель фактурний, не слід класти на кухню. Для цього приміщення краще підійдуть вироби з глянцевою поверхнею. А от матова плитка підходить здебільшого для громадських місць, вестибюлів або холів. Магазин пропонує величезний вибір кахлю для різного використання. Фахівці-професіонали можуть дати слушну пораду, яка допоможе зробити правильний вибір.

Замовити кахель можна за телефоном. Більше того, якщо є якісь вагання, можна вибрати кілька зразків, які буде доставлено кур’єрською службою «Нової пошти» на протязі трьох діб. Підібравши плитку, яка найбільше підійшла, можна оформити замовлення самостійно на сайті або звернутись до відповідної служби замовлень по телефону.