Поїздка на море – довгоочікувана подія для усієї сім'ї. Однак наймолодшим її членам почергове плавання та очікування засмаги на лежаку не здається надто привабливою перспективою. Іноді батьки стараються обійтись декількома улюбленими іграшками, а все інше планують купити уже після прибуття. Однак зазвичай у курортних містечках ціни на забавки перевищують звичну вартість у рази, та й хороший дитячий магазин знайти не так легко. Оптимально придбати якісні дитячі товари, з якими чадо буде з задоволенням гратись, ще до відправлення на море. Так, інтернет-магазин https://www.chadoshop.com.ua/ пропонує заказати широкий вибір іграшок для пляжу. А, щоб ігрові аксесуари дійсно зробили відпочинок для сина чи дочки яскравою пригодою, необхідно продумано підійти до вибору іграшок.

Настільні ігри: розваги у спокійній атмосфері

Настільні ігри, відповідні до віку та інтересів дитини або підлітка, допоможуть провести час у дорозі, а також у номері готелю, якщо надворі зіпсувалась погода. В деякі ігри можна грати також на пляжі, наприклад, у «Дженгу» чи «Пальчиковий твістер».

Забави на піску: цікаві у будь-якому віці

Для найменших підійдуть товари для дітей, які зазвичай використовуються ними у пісочниці:

  • Грабельки, ситечка і совочки;
  • Відерка і лійки;
  • Формочки для ліплення фігурок із вологого піску;
  • Пластикові вантажівки, трактори, джипи чи екскаватори;
  • Набори для гри у кухаря (ліплення пасочок і т.д.).

Діти старшого дошкільного і молодшого шкільного віку, і навіть підлітки, будуть раді будувати замки із піску, розшукувати закопані в ньому «скарби» - так що принаймні лопатка, відерце і лійка цілком стануть у пригоді.

Освоюємо морські простори: плаваючі забавки

Спостерігати, як іграшка колишеться на хвилях чи протистоїть їх поривам – одне із захопливих занять. Для діток молодшої вікової групи підійдуть:

  • Гумові качечки, рибки, дельфінчики;
  • Заводні водні жителі (рибки, медузи, восьминоги й т.д.);
  • Іграшкові човники та катери без механізмів чи з простим двигуном.

Для дітей від 7 років і підлітків підійдуть радіокеровані катери чи човни. З такою іграшкою весело буде розважатись навіть батькам. Головне – обирати такі іграшки у надійному магазині, щоб механізм не вийшов з ладу після декількох запусків мінітехніки. Від якості товару залежать не тільки емоції дитини, а і її безпека.

Ловимо вітер: обираємо літаючі іграшки

Прості «вертушки», аероплани, літачки, повітряні змії – ці іграшки без додаткових механізмів здатні надовго зайняти увагу дитини дошкільника чи молодшого школяра. Для старших хлопчиків та дівчаток чудовою потіхою буде запуск радіокерованого гелікоптера або літака.

Активні ігри: для тих, хто не всидить на місці

М'ячі, ракетки та волани для бадмінтону, фрисбі – заняття із всіма цими аксесуарами об'єднує всю сім'ю. Малюкам доцільно вибрати легкі невеликі надувні м'ячики, зменшені версії спортивного інвентарю – це сприятиме розвитку навичок гри з уже «дорослим» спортивним спорядженням. З надувними м'ячами можна грати у «їстівне/неїстівне», «песика» і т.д. Також можна взяти із собою дитячий пластиковий набір для боулінгу. Крім самого боулінгу, кеглі можна використовувати як фішки в естафетах.