Часто у людей виникає нагальна потреба у фінансовій допомозі. Раніше потрібно було відстоювати черги в банках, подавати купи документів та довго очікувати на рішення, яке дуже часто виносили не на користь позичальника. Але у 2018 році будь-хто може отримати гроші на картку без відмов цілодобово і прямо зараз завдяки виникненню численних мікрофінансових організацій (МФО).

Такі кредитори вигідно відрізняються від традиційних банків невисокими вимогами до клієнтів та особливими умовами кредитних договорів. Для того, щоб отримати кошти у такій установі потрібно тільки:

  • бути повнолітнім громадянином України;
  • мати паспорт з українською реєстрацією;
  • мати ідентифікаційний номер платника податків.

За наявності усього вищеперерахованого залишиться завітати до відділення кредитора чи на сайт, оформити договір та отримати кошти (зазвичай, це займає не більше 10 хвилин).

взяти позику на карту на lady-groshi

В якій МФО взяти кредит

Мікрокредитні організації майже захопили фінансовий ринок. Налічується більше 5 десятків різноманітних МФО с сотнями відділень по всій Україні. Тож при виборі кредитора можуть виникнути деякі складності.

Тож, щоб правильно обрати мікрокредитну установу, потрібно неодмінно звернути увагу на такі пункти:

  1. Відгуки у інтернеті та рейтинг. Звісно, орієнтуватися лише на слова незнайомих людей не варто, але вони можуть дати певне уявлення про компанію і, як правило, відповідають дійсності.
  2. Умови видання коштів. Вимоги до клієнтів у всіх МФО майже однакові, але краще їх все ж порівняти.
  3. Термін кредитування та відсоткова ставка. Вони, як правило, також не дуже відрізняються. Та у деяких ситуаціях важливу роль можуть зіграти зайвий день чи процент.
  4. Можливість взяти кредит онлайн на карту. Таку послугу надають майже усі кредитори, адже це зручно та швидко. Але тут також існують нюанси. Деякі компанії видають кошти лише онлайн, а інші працюють тільки з готівкою.
  5. Акції та спеціальні пропозиції.

Таким чином, кожний вірогідний клієнт може обрати МФО, що повністю вдовольнить його потреби.

отримати мікропозик на карту

Які вимоги при оформленні цілодобового кредиту

Для того, щоб бути конкурентоспроможними та залучати велику кількість нових клієнтів, МФО значно знижують вимоги до позичальників та намагаються завжди йти їм назустріч.

Основними умовами отримання фінансової допомоги є:

  • повноліття позичальника (кошти не видаються людям молодше 18 років);
  • громадянство ;
  • реєстрація (потрібно мати постійне місце проживання, бажано у одному регіоні з відділенням організації);
  • відсутність боргів перед даним кредитором;
  • дієздатність (компанія повинна мати впевненість у тому, що клієнт може заробити кошти та віддати борг).

Необхідні документи для позики

На відміну від банків, мікрокредитори не вимагають велику кількість різноманітних паперів та довідок. Потрібно взяти тільки два документи:

  • паспорт громадянина України;
  • особистий код платника податків.

Не слід турбуватися – сучасні кредитори не вимагають ніяких підтверджень про прибутки та не звертають увагу на кредитну історію.

Детальніше про позики з поганою кредитною історією: https://lady-groshi.com.ua/kredit-z-poganoyu-kreditnoyu-istorieyu/

Головне, чесно та докладно заповнювати анкету при оформленні позики та не намагатися ошукати компанію, тому що усі МФО мають доступ до загальної бази даних позичальників і можуть перевірити вказану інформацію. Якщо клієнта спіймають на спробі шахрайства, то можливості отримати кредити онлайн на картку без відмов точно не буде.

документи на позику

Способи повернути гроші

Існує багато способів повернення грошей, тож кожен клієнт неодмінно знайде варіант, що буде найбільш зручним саме для нього.

Виплатити кошти можна:

  • безготівковим переказом через інтернет;
  • за допомогою онлайн-гаманців;
  • через термінали самообслуговування;
  • поштовим чи банківським переказом (не рекомендується – займає дуже багато часу, платіж проходить повільно);
  • особисто завітавши до відділення кредитора (розрахуватися можна як готівкою, так і карткою);
  • через Особистий кабінет на сайті кредитора.

Переваги сервісу Леді-Гроші

Якщо онлайн позика на картку без відмови потрібна терміново, а кількість та різноманіття кредиторів збиває з пантелику, рекомендуємо звернутися до сервіса-помічника Леді-Гроші, котрий допоможе прийняти вірне рішення. Користувачі сайту зможуть побачити докладне порівняння МФО за багатьма критеріями (сума, термін, відсоток позики), отримати інформацію про вимоги до позичальників, дізнатися адреси та час роботи відділень кредитних установ.

Також на сайті lady-groshi.com.ua можна навіть залишити заявку на отримання позики у вподобаній організації.