Чарівний букет, оформлений в кращих традиціях флористичного етикету– це спеціалізація доставки квітів в Івано-Франківську. У нас ви знайдете навіть найбільш рідкісні сорти квітів – біла троянда Аваланж, рожева Джумілія, червона Гран-Прі, троянда Міс Піггі, кущова еустома й так далі. Троянда – наша головна квітка, тому ми завжди можемо запропонувати будь-яку довжину та кольори, навіть синій або чорний. А ще в нашому асортименті є хризантеми, тюльпани, альстромерії, лілії, сезонні квіти.

Вже зараз нас не лише обрали тисячі клієнтів, але й з радістю порекомендували нашу компанію своїм знайомим і близьким. Адже хто ще настільки швидко та якісно впорається зі своєю роботою? Як тільки ми вислухаємо всі ваші побажання, за півтори години букет буде готовий до відправки одержувачу. І повірте – це буде помпезний букет, від краси якого просто мурашки по шкірі. Ви та отримувач квітів залишитеся задоволені нашою роботою. До того ж, оформлення букета та доставка у нас на 100% безкоштовні.

І квіти, і доставку ви побачите! Як це можливо? Завдяки фотозвіту, який ми обов’язково зробимо та відправимо вам на єлектронну адресу. Найприємніше залишиться в пам’яті та на фото. Гарантія свіжості квітів забезпечується роботою з оптовою базою, яка доставляє нам будь-які сорти квітів за найвигіднішими цінами. Ми ж, у свою чергу, готові запропонувати їх вам.

В нашому каталозі ви завжди знайдете композицію, яка саме вам сподобається. Вашій увазі предстануть капелюшні коробочки, плетені кошики, прості та складні букети. Серед незвичних композицій особливу популярність мають букети в формі серця та ювілейні з цифрами. Форма оплати – гнучка. На ваш вибір є Приват24, Visa MasterCard, готівковий платіж, системи міжнародних грошових переказів WesternUnion, MoneyGram.

Квіти завжди мали велике значення для жінок. Час іде, а букет, як і раніше, займає лідируючі позиціі серед подарунків для коханих. Квітами можна підняти настрій, вибачитись, зізнатися у коханні, виразити симпатію, захват або повагу. Букет как подяка також дуже популярний. Індивідуальний підхід та якісний сервіс для кожного клієнта гарантуємо. Переконайтеся самі, наскільки вигідно ви зможете замовити (доставку квітів в Івано-Франківську) на нашому сайті. Поспішайте порадувати кохану людину і розповісти їй про свої почуття, а ми допоможемо вам в цьому:

+38-098-388-27-00 (Viber, WhatsApp)

+38-095-388-27-00

+38-063-388-27-00